Links van instagram

Hier vindt je alle links van instagram berichten. Het is onze visie is om groene daken bekender te maken. We denken dat dit het beste kan door veel informatie te delen. Meer bekendheid en kennis over groene daken kan helpen om steden groener te maken met alle voordelen die daar bij horen.

Wij zijn Groen op Dak, gespecialiseerd in de levering en aanleg van sedumdaken. Groen op Dak is opgericht door Steef, die een bouw achtergrond heeft. Na jarenlang de wereld grijzer en voller te bouwen kwam hij in aanraking met groene daken. Al snel werd dit een passie en voorliefde in zijn vakgebied. Die bouw kennis gebruikt hij nog steeds maar nu om juist méér groen in de stad te kunnen brengen.

Behalve Steef is ook Guidy eigenaar van het bedrijf. Tijdens de opleiding Tuin- en Landschapsarchitectuur kwam ze in aanraking met groene daken. Dat was toen nog een nieuwe ontwikkeling en die ontwikkelingen gingen snel. Ze besloot toen al zich hier verder in te verdiepen en er op te specialiseren. Die interesse bleef ook na de studie. Het is een mooie manier om meer planten en ruimte voor de natuur te maken. En dan ook nog in een omgeving waar de ruimte schaars is. Samen vormen we een sterk team met creativiteit, kennis van planten, daken, bouwen en techniek.

Wil je meer weten over ons, het bedrijf of sedumdaken? Met deze link kom je op onze hoofdpagina:

GroenopdakLinks van instagram