Disclaimer

Privacyverklaring Groen op Dak

11 april 2019

Je privacy is voor Groen op Dak van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel www. groenopdak.eu allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Steef of Guidy per email info@groenopdak.eu

Afhandelen bestelling

Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij. Daarnaast kan het zijn dat we foto’ en bouwtekeningen van je dak hebben gekregen. Kortom na het plaatsen van een bestelling hebben we de volgende gegevens van je:

  • NAW – gegevens
  • e-mailadres
  • telefoonnummer
  • factuuradres
  • afleveradres / adres van het groene dak
  • betalingsgegevens zoals IBAN en/of creditcard nummer
  • foto’s van het dak en bouwtekeningen.

Deze hebben wij nodig vanwege het contract die we met je sluiten en om goed advies te geven op voorhand. Wij bewaren deze informatie tot zes maanden nadat je bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Verstrekken aan derden

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die je hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.
Voor het afhandelen van de bestellingen werken wij samen met:

Onze betalingsprovider Rabobank

  • Mollie
  • SumUp
  • Pipedrive (crm software)
  • DaktuinDesign (adviseur)
  • eventuele onderaannemers die bij het project of de levering betrokken zijn

Contactformulier, offerte’s en Nieuwsbrief

Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen.
Hiervoor gebruiken wij je telefoonnummer, emailadres en naw-gegevens. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie of je ons hebt laten weten geen groendak te willen. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

Bij het aanvragen van een offerte voor een sedumdak slaan we je gegevens op om een persoonlijke offerte te maken. Hiervoor gebruiken wij je telefoonnummer, emailadres en naw-gegevens. Wij bewaren deze informatie totdat je een keuze hebt gemaakt om wel of niet gebruik te maken van de offerte. Afhankelijk van persoonlijke afspraken met jou volgen we de offerte per mail of telefoonisch op met de regelmaat die jij aangeeft. We bewaren gegevens maximaal 3 jaar. Dit doen we omdat onze ervaring is dat binnen die tijdsperiode de keuze vaak pas gemaakt is of wordt. Wanneer je doorgeeft dat je geen gebruik maakt van de offerte gaan we álle gegevens verwijderen. Dit proberen we eens per maand allemaal te doen en te controleren maar minimaal eens per 3 maanden wordt hier extra op gecontroleerd.

Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Je e-mailadres wordt alleen met je toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt.

Verstrekken aan derden

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die je hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.
We delen gegevens met de volgende partijen, die op maat gesneden advertenties voor ons aanleveren:
• Pipedrive (crm systeem)
• Emailprovider voor de nieuwsbrief
• DaktuinDesign (adviseur)

Je account

Bij bepaalde onderdelen van onze webwinkel moet je je eerst registreren. Je moet dan informatie over jezelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop je kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.
Hiervoor gebruiken wij je naw-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, factuuradres en betalingsgegevens. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie tot je het account opheft.
Wij bewaren deze informatie zodat je ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we je makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is bij de webwinkel. Je kunt via je account informatie aanpassen wanneer je dat wilt.
Reclame
Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:
• per post
• per e-mail
• via social media
• per telefoon
Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. In elke brief staat hoe dat moet. Elke reclame e-mail bevat een afmeldlink. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. Je kunt dit aangeven als je wordt gebeld. Via je account kun je dit ook doorgeven.

Locatiegegevens
Soms is het nodig voor onze webwinkel www.groenopdak.eu/winkel om te achterhalen op welke plek je bent. We vragen dan apart of we dit mogen weten en alleen als je dan toestemming geeft, krijgen wij deze informatie.
Voor deze dienst gebruiken wij de navigatie- en locatiesoftware op je telefoon, tablet of computer. Wij hebben geen controle over wat de makers van deze software (zoals Google Maps) daarmee doen. Lees dus altijd ook hun privacyverklaringen.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).
In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

Cookies

Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.
Wanneer je onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies.
Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer.
Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.

Facebook Pixel

Wij gebruiken een Facebook Pixel om bij te houden hoe bezoekers onze website en facebook gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Facebook gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Facebook toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Facebook diensten zoals het laten zien van advertenties.

Outfunnel en Pipedrive

Momenteel houdt Outfunnel bij welke pagina’s bezocht worden en dat wordt gekoppeld aan ons CRM Systeem Pipedrive. Dit gaat met name om het geven van een melding als er een nieuwe handleiding is gedownload of als mensen vaak op dezelfde FAQ klikken/ kijken. We gebruiken het dan ook alleen om de handleidingen toe te kunnen zenden maar ook om een goede klantenservice te bieden.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.
Je hebt de volgende rechten:
• uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
• inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
• het laten corrigeren van fouten
• het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
• intrekken van toestemming
• bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens

Groen op Dak

T: 0344 700 266

E: info@groenopdak.eu

Lutterveld 13
4117 GV Erichem

Steef van der Linden

06 – 41 99 54 23

Guidy Reijmer – Willekens

06-22907147

KVK: 64308340
BTW: 8556.09.333B01

Algemene voorwaarden

Disclaimer

Facebook logo Groen op DakTwitter logo Groen op Dak

 

 

 

Alle rechten voorbehouden © Groen Op Dak
Realisatie website: Cube Media Veenendaal

GroenopdakPrivacy