Onderhoudspakket sedumdak – Tijdelijk niet leverbaar

35.00

Onderhoudspakket voor eenmalig herstel of jaarlijks onderhoud. Bevat sedumscheuten om nieuwe planten te laten groeien (het zijn een soort stekjes), sedumpower meststof om de nieuwe en bestaande planten van extra voeding te voorzien en extensief daktuinsubstraat voor de verwerking van de sedumscheuten. GRATIS EXTRA: HANDLEIDING

 

Uitverkocht

Beschrijving

Vanaf half juni weer leverbaar.

Heb je een sedumdak en wil je die graag mooi houden? Of heeft jouw sedumdak schade door de droogte? Veel sedumdaken zijn vorige jaar niet helemaal zonder slag of stoot doorgekomen. Wil je jouw sedumdak herstellen maar doe je dat liever zelf? Met dit onderhoudspakket kun je zelf je sedumdak weer opknappen!

Hoe het werkt?

In het onderhoudspakket vindt je meerdere materialen die je nodig hebt om bijna alle problemen op te lossen. Verder krijg je ook een handleiding daarin staat onder andere welke planten echt onkruid zijn en niet thuis horen op uw sedumdak. Voor iedereen die dit product besteld hebben we ook een handleiding. Zo kun je zelf je sedumdak onderhouden maar wel met hulp van onze professionals.  Kortom je krijgt onze kennis en de materialen zodat je zelf je dak kan onderhouden!

Één onderhoudspakket is voldoende voor gemiddeld 25 m². Heb je een groter dak dan is het dus verstandig meer te bestellen. Het onderhoudspakket voor een sedumdak bestaat uit volgende materialen:

  • 1,5 kilo Greenroof Sedum-mix© meststoffen
  • 0,25 kg sedumscheuten voor het opfrissen en verjongen van de beplanting
  • 5 ltr substraat voor bij de verwerking van de scheuten

Bestel het pakket nooit meer dan een week voor u het onderhoud wilt uitvoeren. De sedumscheuten zijn jonge planten en niet lang houdbaar zonder dat u die verwerkt op het dak. Door de jonge sedumstekjes is het een seizoensproduct en is het niet leverbaar tussen december en april.

 

Extra informatie

Gewicht 2 kg
sedumscheuten

0,25 kilogram, gemende soorten (circa 10)

Sedumpower meststof

1,5 kilo langwerkende meststoffen speciaal voor sedum

substraat

2,5 ltr extensief daktuinsubstraat

Andere suggesties…