scheidingsprofiel 60/80 x 2,5 mtr

21.00

Beschrijving

Je sedumdak kan moderner met een scheidingsprofiel.  Ons hoogwaardige aluminium scheidingsprofiel van 8 cm hoog biedt de perfecte oplossing om een strakkere en rechtere afwerking te creëren tussen grind en sedum.
Dit profiel gaat ook het ongewenst ingroeien van sedum in de grindrand tegen. Daardoor wordt de onderhoudstijd verminderd. Met ons scheidingsprofiel kunt u genieten van een prachtig aangelegde sedumdak dat nóg makkelijker is in het onderhoud

Kenmerken en voordelen:

  1. rechte afwerking: Het scheidingsprofiel zorgt voor een nette en strakke afwerking tussen grind en sedum. Het creëert een duidelijke scheiding, waardoor uw sedumdak een strakkere uitstraling krijgt.
  2. Rechtere randen: Door het gebruik van ons scheidingsprofiel behoren ongelijke grindranden tot het verleden. Het profiel zorgt ervoor dat zowel het grind als het sedum op hun plaats blijven, waardoor de randen van uw sedumdak gelijk blijven.
  3. Vermindert onderhoud: Het scheidingsprofiel maakt het moeilijk dat sedumplanten in de grindrand groeien, waardoor het onderhoud wordt vereenvoudigd.
  4. Duurzaamheid: Ons scheidingsprofiel is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, waardoor het duurzaam en weerbestendig is. Het profiel is bestand tegen corrosie en andere weersinvloeden, waardoor het jarenlang meegaat zonder zijn functionaliteit of uitstraling te verliezen.
  5. Eenvoudige installatie: Het installeren van ons scheidingsprofiel is snel en eenvoudig. Plaats het profiel tussen het grind en het sedum, en het is direct klaar voor gebruik. Het profiel kan ook eenvoudig worden aangepast aan de gewenste lengte en vorm, zodat het perfect past bij uw buitenruimte. Daarvoor heb je wel een ijzerzaag, haakse splijper o.i.d. nodig.

Technische specificaties:

  • Materiaal:  aluminium
  • Hoogte: 8/6 cm
  • Lengte: 2,5 meter
  • Kleur: Zilver
  • Weerbestendigheid: Uitstekend

Extra informatie

Gewicht 5 kg
Afmetingen 250 × 6 × 8 cm
lengte:

2,5 meter