Aanbieding!

Wortelwerend folie (m2)

2.95

Wortelwerend folie is in tegenstelling tot gewoon worteldoek dat je uit de tuin kent echt helemaal dicht. Omdat niet alle dakbedekkingen wortelwerend zijn is het verstandig om een wortelwerend folie onder je groene dak te leggen voordat je deze op je dak aanlegt.

prijs per m²

Beschrijving

Niet alle dakbedekkingen zijn wortelwerend. EPDM wél net als sommige nieuwere bitumen daken. Is uw dak al wat ouder en heb je bitumen dan kunt u redelijk zeker aannemen dat de dakbedekking niet wortelwerend is. De sedumplanten vormen voor uw dakbedekking niet gelijk een bedreiging. Er zijn echter onkruiden die vaak door wind of vogels mee worden genomen die wél een bedreiging voor uw dak kunnen vormen. In die gevallen raden we dit wortelwerende folie sterk aan!

Wortelwerend folie is in tegenstelling tot gewoon worteldoek dat je uit de tuin kent echt helemaal dicht. Het is een glad kunststof folie en lijkt nog het meeste op vijverfolie maar dan wat lichter/ flexibeler. Houd bij het bestellen ruim aan want dan kun je het iets omhoog leggen tegen de randen.

het wortelwerende folie geeft een goede basis voor bijna elk groendak. Ook als je werkt met een sedumdak van cassettes is is het slim om wortelwerend folie te gebruiken bij bitumen dakbedekking.

De prijs is per m².
De rolbreedte is 400 cm, lengte afhankelijk van de bestelling.
Indien u in het notitievak bij het bestellen of per mail uw afmetingen doorgeeft kunnen we hier rekening mee proberen houden.

Extra informatie

Gewicht 0.4 kg
Afmetingen 4 × 50 cm
rolbreedte

4 meter

gewicht

190 gr/m²

Andere suggesties…