Aanbieding!

Wortelwerend folie

3.30 2.95

Wortelwerend folie is in tegenstelling tot gewoon worteldoek dat je uit de tuin kent echt helemaal dicht. Omdat niet alle dakbedekkingen wortelwerend zijn is het verstandig om een wortelwerend folie onder je groene dak te leggen voordat je deze op je dak aanlegt.

Beschrijving

Niet alle dakbedekkingen zijn wortelwerend. EPDM wél net als sommige nieuwere bitumen daken. Is uw dak al wat ouder en heb je bitumen dan kunt u redelijk zeker aannemen dat de dakbedekking niet wortelwerend is. De sedumplanten vormen voor uw dakbedekking niet gelijk een bedreiging. Er zijn echter onkruiden die vaak door wind of vogels mee worden genomen die wél een bedreiging voor uw dak kunnen vormen. In die gevallen raden we dit wortelwerende folie sterk aan!

Wortelwerend folie is in tegenstelling tot gewoon worteldoek dat je uit de tuin kent echt helemaal dicht. Het is een glad kunststof folie en lijkt nog het meeste op vijverfolie maar dan wat lichter/ flexibeler. Houd bij het bestellen ruim aan want dan kun je het iets omhoog leggen tegen de randen.

Extra informatie

Gewicht 300 kg
Afmetingen 400 cm

Andere suggesties…