Wij zoeken ervaringen van de praktijk

Een sedumdak heeft ontzettend veel voordelen. Wij zijn ook super enthousiast over onze groene daken en de sedumdaken die we aanleggen. Maarja wij zijn van die vakidioten die staan te jubelen als de sedum spurium onverwacht in november nog een bloem laat zien…. Waar we dus naar opzoek zijn is naar ervaringen van jullie. Hoe bevalt het nu om een sedumdak te hebben? Geeft het de voordelen die je verwachten? Zijn er juist andere voordelen groter dan je had ingeschat of valt het tegen? Help ons maar ook toekomstige sedumdak eigenaren door de enquête in te vullen.

Zonnepanelen ook echt meer rendement?

Dit is een van de vragen waar wij altijd benieuwd naar zijn. De zonnepanelen op ons bedrijfspand liggen op het schuine pannendak. Geen groendak dus en daardoor kunnen we dit niet controleren. Op internet gaan geruchten in het rond van 16% meer rendement. Er zijn alleen nog geen goede betrouwbare studies terug te lezen die dit onderschrijven. De theorie klopt en dat wordt ook wel onderbouwd. Zonnepanelen verliezen rendement als ze op zomerse dagen te warm worden. Máár is dit verlies zo merkbaar? en het verkoelend effect van de sedumdaken dan zo groot dat je echt zoveel extra rendement behaalt?

Wat wist jij nog niet over je sedumdak?

Welke tips zou jij mensen meegeven die nu aan het kijken zijn naar een sedumdak? Zijn er dingen die jij niet hebt gedaan of niet had verwacht en waar je nu van denkt, dat moet iedereen weten voor ze een sedumdak nemen!

Dat is de informatie die wij zoeken. Daarmee help je niet alleen ons maar zeker ook mensen die zich aan het oriënteren zijn. Het is onze missie om de steden groener te maken. Ik wil die 10% van alle daken groen hebben om zo de stad weer koeler en gezonder te maken! Dat willen we alleen doen op een manier dat iedereen er ook achter staat en er bewust voor kiest of meehelpt. Goede informatie is dus de eerste stap.

powered by Typeform

Onderhoud van sedumdaken

Wil je alle informatie over het onderhoud van een sedumdak? Download dan onze handleiding voor het onderhoud van een sedumdak

Oke dit is misschien wel een van de vermoeiendste dingen van het hebben van planten op je dak. Een sedumdak vraagt een a twee keer per jaar even je aandacht. Wil jij meer weten over wat je dan moet doen? lees dan onze pagina over het onderhoud van sedumdaken.

Wil je het onderhoud zelf uitvoeren? We hebben speciaal daarvoor een onderhoudspakket gemaakt én je kan gratis de onderhoudshandleiding aanvragen.

0344 – 700266
info@groenopdak.eu
KVK: 64308340
BTW: 8556.09.333B01

Groen op Dak - Contact
0344 – 700 266

Snel contact over sedumdakenJe kan ook makkelijk een vraag of foto appen. Dat kan op:

+31 (0) 344 700 266

Stuur ons een berichtje met al je vragen groene daken en sedumdaken en je krijgt super snel antwoord!

Groen op Dak

Lutterveld 13
4117 GV Erichem

 

Mail groen dak | Groenopdak.eu | Specialist in groene daken, gras- sedumdaken en complete daktuinen

info@groenopdak.eu

De rest van de site:

ook belangrijk:

disclaimer

Algemene voorwaarden

Privacy

Facebook logo Groen op Dak

 

 

 

Alle rechten voorbehouden © Groen Op Dak
Realisatie website: Cube Media Veenendaal

GroenopdakGroen op Dak ervaringen met sedumdaken